Profilering onsite - wat voegt het toe voor jou als klant?

Het maken van profielen via een printerdriver van je fabrikant of via software van bijvoorbeeld MiragePrint kunnen we probleemloos voor je verzorgen via de beproefde combinatie online en offline versturen met de post. Dat gaat prima; veelal hebben we ook maar één verzending nodig en kunnen we gaan meten voor je.

 

Als je werkt met een Postscript RIP van bijvoorbeeld ColorGate, ProofMaster/PrintFactory, Onyx, SAi Flexi, ErgoSoft, Shiraz, Caldera, EFI, ColorBurst etc. dan is opsturen van testcharts wat meer tijdrovend. We werken daar met CMYK-profielen, waarbij we diverse metingen verrichten om uiteindelijk je printenvironment en ICC-profiel te kunnen maken.

Denk daarbij aan inktlimieten voor de proceskleuren van je printer, linearisatie, inktlimieten van je samendruk en het ICC-kleurprofiel.

 

Daarom is het handiger voor jou en voor ons om naar je toe te komen. In de meeste gevallen is het dan binnen één dagdeel of minder geregeld om je volledig in productie en op kleur te krijgen! Het uurtarief bedraagt dan standaard € 79,95 excl. btw. Voorrijkosten bedragen € 0,40 per kilometer.

 

Een snelle oplossing die je ontzorgt

Graag komen we bij je langs om je printer, pers, camera, scanner of beeldscherm te profileren en je workflow te ontzorgen!

Samen kunnen we naar de resultaten kijken en nog eventuele aanpassingen maken om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Een resultaat waar zowel jij als wij trots op kunnen zijn.

Via ons contactformulier kun je contact opnemen om een aanvraag te doen of al vast een afspraak te plannen.

 

Binnen dit gebied komen we graag naar je toe

Onze bus rijdt door het grootste deel van Nederland en een gedeelte van België en Duitsland.